Käyttöehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita ja palveluita (jäljempänä "tuotteet") myy Tmi Pia Olsbo y-tunnus 2959355-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääasiassa internetin välityksellä Pia Olsbo verkkokaupassa.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin.Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

Toimitusehdot

Tervetuloa asiakkaaksi. Verkkokaupan toiminnasta vastaa Tmi Pia Olsbo y-tunnus 2959355-9. Tmi Pia Olsbolla on oikeus muuttaa verkkokaupan toimitus- ja sopimusehtoja ilman ennakkovaroitusta, joten tutustu huolella kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Käyttämällä verkkokauppaamme hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Pyrimme pitämään verkkokauppamme aina hyvin ajan tasalla, mutta emme vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä hinta- tai varastotiedoista. Osa tuotteistamme ovat tilaustuotteita. Tilaustuotteet toimitetaan heti niiden saapumisen jälkeen. Verkkokauppa ei vastaa toimittajasta tai muusta toimitusketjussa tapahtuvasta toimitusviivästyksestä. 

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteiden hinnassa on arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta


Meillä voit maksaa seuraavilla verkkopankeilla:

 • Nordea,OP,Danske Bank,Ålandsbanken,Handelsbanken,Aktia,POP Pankki,Säästöpankki,S-pankki,Oma Sp

Sekä luottokorteilla:

 • Visa,MasterCard,Amex

Mobiilimaksutavat:

 • Pivo
  Käyttöehdot  Pivon sivuilla, ehdot näet tästä
 • MobilePay
  Maksuehdot MobilePayn sivuilla, maksamisesta voit lukea tästä.
 • OP-lasku
  OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajan ehdot näet tästä.
 • Walley-lasku
  Lisää Walley-laskulla maksamisesta  täältä.

Lue vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Maksun hyväksyessäsi, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse tai matkahuollon kautta mahdollisimman pian. Tmi Pia Olsbo ei vastaa Postista johtuvista viivästyksistä tilausten toimittamisessa.

Yli 150 euron tilauksiin ilmainen toimitus (ei koske huonekaluja, kotiinkuljetusta eikä särkyvän lisän paketteja).

Saat tiedon paketin saapumisesta tekstiviestillä /sähköpostilla tai Oma Posti sovelluksella. Lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksen kautta. Voit noutaa tilauksesi tilauksen yhteydessä valitsemastasi Postin automaatista , postista tai Matkahuollosta. 

Yleisimmät toimitusaikamme vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen, mutta pakettisi lähtee meiltä aina mahdollisimman nopeasti. Tilauksen loppusummaan lisäämme postituskulut. Postiennakolla emme toimita. 

Pyrimme käyttämään pakettilähetyksissämme kierrätettyä pakkausmateriaalia.

Toimitusmaksu

Tilausvahvistus  toimitetaan linkkinä sähköpostiisi.

Verkkokaupasta tilaamasi  tuotteet toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseen tai kotiinkuljetuksena ilmoitettuun osoitteeseen riippuen ostettavasta tuotteesta. Toimituskulut maksetaan tuotteiden maksun yhteydessä. Valitse kassalla haluamasi toimitustapa.

Yli 150 euron tilauksiin ilmainen toimitus (ei koske kotiinkuljetusta eikä särkyvän lisän paketteja, tilaustuotteita eikä huonekaluja) 

 Toimitamme tuotteita  Suomeen. Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia tai matkahuoltoa.  Toimituskulut sisältävät pakkauskulut ja ALV:n 24%.

 Posti ja Matkahuolto ohjaa paketin mahdollisimman lähelle antamaasi osoitetta, joko lähimpään  toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kun tilauksesi lähtee matkaan, saat sähköpostitse lähetystunnuksen, jolla voit seurata lähetyksesi kulkua. Saat Postilta ilmoituksen sähköpostitse ja tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Paketin säilytysaika 7 vrk.

Tuotteen palautusoikeus

 Muista tilaamistasi verkkokaupan tuotteista: Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (peruuttamisoikeuden käyttäminen). Huomioithan, että voit palauttaa tuotteen vain mikäli tuote on käyttämätön, myyntikuntoinen ja mikäli kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella. Tuotteen alkuperäisessä myyntipakkauksessa ei saa olla vaurioita ja sen tulee olla siisti. Palauta tilaamasi tuote/tuotteet viivytyksettä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Kun palautat meille tuotteita, toimi seuraavasti:

 • ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen 
 • kerro sähköpostissa seuraavat tiedot:
  • tilaajan nimi
  • tilaajan osoite
  • tieto palautettavasta tuotteesta / palautettavista tuotteista
  • mahdolliset lisätiedot esimerkiksi viallisesta tai väärästä tuotteesta
  • tilaajan IBAN-tilinumero

Palautuksen postimaksun maksaa asiakas. Reklaamatiotapauksissa postimaksun maksaa Tmi Pia Olsbo.

Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana. Älä palauta tuotetta myyntipakkauksessa, vaan erillisessä pahvilaatikossa tai pakkauksessa. Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja jos se on siinä kunnossa, kuin edellä on mainittu, palautamme tuotteesta rahat takaisin tilillesi.

Elintarvikkeilla/alennustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä ja meille palautuneesta lähetyksestä perimme käsittely- ja lähetyskuluja sekä toimistokuluja 25,90€. 


Palautusosoite

Pia Olsbo

Metsotie 14

74300 Sonkajärvi

Maksusuorituksen palauttaminen

Verkkokaupan tuoteostoista palautamme maksusuorituksesi 7 arkipäivän kuluessa palautus-/peruuttamisilmoituksen saatuaan edellyttäen, että palautus on vastaanotettu, tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli tilaus on ylittänyt tilatessa ilmaiseen toimitukseen oikeuttavan summan, toimituskulut veloitetaan, mikäli tilaus ei palautuksen jälkeen täytä tätä ehtoa.

Maksukorttiveloitukset palautamme samalle kortille, jolla maksu on suoritettu. Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksuna, on tilinumeron ilmoittaminen palautuksen yhteydessä tärkeää, jotta voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Ylivoimainen este

Työtaistelu, räjähdys, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu Tmi Pia Olsbo tai tämän toimittajaan tai alihankkijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen  poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Tmi Pia Olsbo:N vastuunrajoitukset

Tmi Pia Olsbo ei vastaa mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyden tai internet-verkon mahdollisista toimintakatkoista. Tmi Pia Olsbo ei vastaa palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista eikä palvelun sisältämien tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Tmi Pia Olsbo ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä, ettei palvelu toimi. Kaikissa tapauksissa TMi Pia Olsbon korvausvastuu rajoittuu sen asiakkaalta 12 kuukauden aikana saamiin maksuihin .

Sopimuksen muuttaminen

Tmi Pia Olsbolla on oikeus tehdä muutoksia näihin sopimusehtoihin. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla tai verkkosivuilla vähintään 30 päivää ennen muutoksen voimaanastumista. Asiakkaalla on oikeus ennen muutoksen voimaantuloa irtisanoa sopimus päättymään muutoksen voimaantuloajankohtana. Käyttäjä hyväksyy muutokset, mikäli käyttää palvelua muutoksen voimaantulon jälkeen.

Riitatilanteen ratkaiseminen

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse. Mahdolliset riitatilanteet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus viedä riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ellei riitatilannetta saada ratkaistua neuvottelemalla, se ratkaistaan Suomen lainsäädännön mukaisesti.